Per Nadal, cap pessebre sense Cucafera

La Cucafera de Montblanc vol que en tots els pessebres montblanquins hi sigui present una part del Seguici Ppular. Per aquest motiu convoca el concurs: Per Nadal, cap pessebre sense Cucafera, per animar a posar la Cucafera als pessebres de Montblanc.

A través del web de la Cucafera es podrà descarregar una Cucafera retallable per poder-la posar al pessebre, un cop ubicada caldrà fer-li una foto i penjar-la al Facebook amb el hashtag #CucaNadal i etiquetant-la amb la referència @Cucafera de Montblanc.

Totes les fotografies participants es podran veure a l’àlbum de la pàgina de Facebook de la Cucafera i s’atorgarà un únic premi a aquella fotografia que més “m’agrada” sumi en l’àlbum del concurs. L’autor de la foto més popular s’endurà un conjunt format per dos trencaclosques del Seguici Popular exclusius i gentilesa de l’establiment montblanquí L’Elefant Blau. Les fotografies de la Cucafera al pessebre es poden enviar del 13 de desembre de 2016 al 6 de gener de 2017 a la mitjanit.

Tota la informació i les bases legals del concurs poden consultar-se al web del concurs: Per Nadal, cap pessebre sense Cucafera

cucanadalcartell-01

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s